Помпата е Дружба Електрон много обича бензина
и е доста яка не мога да и подам много газ защото прави страхорно налягане. Иначе така драгата с тези колена мога да я настройвам както и накъдето си искам. Най-хубавото при тази схема е че струята в момента на сипването на материала започва да го тика нагоре и така го разбива много добре. Също така и доста добре измива самите камъни. Скарата леко ги задържа и като ги измие хубаво, ги бутвам леко да паднат. Някои колеги се мъчат така да направят скарата, че да не задържа камъните,но аз установих че лекото задържане има добър ефект. При задържането, камъните не позволяват на някоя буца глина попаднала да изкочи бързо и да изтърва накоя едра златинка. Много съм доволен от драгата страхотно ми работи. Двама човека хвърляме на нея без да спираме и не можем да и насмогнем. Правих и проверка отдолу с едно корито да не би да изтърва но странно чак не повярвах нищо не намерих в това което изхвърля. Тя е с мъх и събира бая магнетит че виждам зор докато го изчистя. Хванах си една тактика,мия с легенчето ама в едно голямо корито че ако изтърва микрона както се е случвало да мога пак да го прекарам.