от joto11 » 14 Сеп 2014, 22:20
Ели миличка. Възхищавам се от творческият ти елам. а елам това означава интуиция. Можеш ли да си представиш, че съм отделил пет години от животът си, за да завърша Висшият Минно Геоложки Институт, а сега Минно Геоложки УНИВЕРСИТЕТ Св. Йоан Рилский. И сега да дойде един пъпеш, автомонтйор, облечен с едни маскировъчни дрехи, коийто е платил 20 или 50 лева за членската си карта на някаква ЗЛАТНА АСОЦИАЦИЯ, да ми държи сметка, и да ми се прави на горски или полицай, а по принцип намерението му е да ме краде, и да ни краде. Ето това не знам дали си си го представяла, колко е красиво. И всичко това се случва на 500 метра от ГРОБИЩНИЯТ ПАРК на гр. Угърчин, където са положени костите на дедите ми. Позволявам си това отклонение, защото темата е моя, а един ми беше писал в този или другите ФИРУМИ, няма значение, че не ни вярвал, че родата ни е от МАКЕДОНИЯ. Ние сме БЪЛГАРИ, чийто деди са се преселили от БЪЛГАРСКА МАКЕДОНИЯ. Тука при мене не работи нито един ЦИГАНИН, имаме само едно момче турче. А ония тикви са писали, КАКВИ СМЕ БИЛИ ЦИГАНИ. И да ми пишат тука сега разни маймуни, извинявам се ,но четох сега едни стари постове по други форуми. Не знам дали си заслужава да се занимавам, но ВЕДНАГА ЩЕ БЪДАТ ВЗЕТИ МЕРКИ. Обикалям ФОРУМИТЕ и само ги записвам в ТЕФТЕРЯ. Как може такава ПРОСТОТИЯ. Няма ли някой от тия да дойде да се извини.