от Наско » 30 Авг 2022, 11:30
Здравейте колеги! По въпроса с парите мога само да кажа, че има ли желание винаги има начин, независимо от това дали ще е на кафе, на дере, по банка, по еконт и т.н. и т.н. Става дума за лична (индивидуална) подкрепа от страна на всеки. Големи хора сме, наясно сме с това по какви начини пътуват парите, не само по сбирки, а и не е необходима никаква демонстративност, показност, шум. Дори и това, което пишеме е излишно, но явно е необходимо, понеже иначе едва ли някой ще се сети сам. От моя страна няма проблем по този въпрос. Относно излетите и кафенцата съм сигурен, че в бъдеще ще дойдат и по-добри времена и пак ще има такава възможност, но не смятам, че трябва тези въпроси да ги поставям като условие за моята подкрепа, понеже тя е безусловна. Няма значение, със или без сбирките, форума има моята подкрепа. Не случайно старите хора са казали, че стойността на човека се вижда основно в тежки времена. Извинявам се ако с написаното си по някакъв начин засягам някого, но това е моето мнение по този въпрос и не мисля да го разтеглям повече, смятам че е достатъчно. От мен наслука и здраве и щастие на всички колеги.