Вицове

Re: Вицове

Мнениеот магдалена » 05 Юни 2017, 00:19

Стои в бар натъжен женен мъж, до него приятел:
- Защо си тъжен?
- Жената каза, че щяла да ме кара да духам през ключалката,ако и замиришело на алкохол,нямало да ме пусне...
- Това ли било,лесна работа,преди да се прибереш изяж една буца синьо сирене!
Прибрал се нашия,а жена му през вратата:
- Я ми духни през ключалката да видя пил ли си?
Духнал нашия, а от другата страна се чуло:
- Духни ми с уста бе, простак такъв...
:cb8:
Не бъди копие на другите, светът цени оригиналите.
Аватар
магдалена
Администратор

Мнениеот mitaskin » 05 Юни 2017, 21:22

Семейство Иванови все не успявали да си заченат дете и решили да си вземат баща под наем.В деня,когато трябвало да дойде бащата донор.г-н Иванов целунал жена си и казал:
–Аз изчезвам ,скъпа!Човека ще дойде всеки момент!
Половин час по-късно по една случайност,пътуващ фотограф на бебета,позвънил на вратата,надявайки се да изкара някой лев.
–Добро утро,мадам!Аз бих искал да….
–Ооо,няма нужда да обяснявате,аз ви очаквах!-прекъснала го малко нервно г-жа Иванова.
–Наистина ли?-озадачил се фотографът.Ами ,добре,аз съм страхотен специалист по бебета!
–Точно на това се надяваме аз и съпругът ми!Заповядайте,влезте!
След минута госпожата запитала изчервена:
–Ъъъ…от къде ще започнем?
–Оставете всичко на мен,госпожо!Аз обикновено правя две пози във ваната,една на канапето и може би няколко на спалнята.Понякога на пода на хола,също се получава хубава поза.Там е широко и спокойно можем да се поразхвърляме.
„Ваната?Пода в хола?Нищо чудно ,че не сме успели да направим нищо с моя Гошо!“-помислила си Иванова.
–Мадам,никой от нас не може да гарантира успех при всеки опит!Но,ако опитаме няколко различни пози и аз щракам от различен ъгъл,сигурен съм,че ще бъдете доволна от резултата!
–Боже мой!Това е много!-ахнала г-жа Иванова.
–Госпожо,същноста на моята работа,не позволява да се действа прибързано.Аз лесно мога да ви претупам за пет минути,но съм убеден,че ще бъдете разочарована.
–Знам това.-тъжно отвърнала госпожата.
–Позволете да ви покажа някои от моите произведения!-казал фотографа,изваждайки албум на бебета.Ето това го направих в градския автобус!
–Боже мой!-ахнала г-жа Иванова,мачкайки носната си кърпичка.
–А ето с тези близнаци ми беше много трудно,защото майката беше много претенциозна!
–Претенциозна ли?
–Да.Трябваше да отидем в Борисовата градина,за да свършим добре работата.Хората се тълпяха и ни пречеха.
–Борисовата градина,казваш?!-опулила очи г-жа Иванова.
–Да,а и освен това едно бездомно куче се опитваше да захапе апарата ми и трябваше да се пазя,докато работя с майката.
Госпожа Иванова вече се олюляла:
–Искаш да кажеш,че кучето наистина е искало да загризе…ъъъъ…апарата ти?
–Е,госпожо,стига съм се хвалил!Ако сте готова,да вадя триножника и да започваме?!
–Триножник?!!!
–Разбира се,мадам!моят апарат е голям и тежък,29 сантиметров,професионален!Без да го подпра на триножник,не мога да работя с него…
–???!!!
–Мадам?!Мадам?!Боже,какво ѝ стана,тя припадна…
mitaskin

Мнениеот любо » 05 Юни 2017, 21:28

:cb8: :cb8: :cb8: :cb8:
Аватар
любо
Администратор

Мнениеот магдалена » 08 Юни 2017, 23:03

Първа брачна нощ.Съпругът пита младоженката:
–Скъпа,ти имала ли си други мъже преди мен?
– Не.
Мъжът(усмихвайки се загадъчно):
– А аз съм имал.. :cb8:
Аватар
магдалена
Администратор

Мнениеот kosta-s » 12 Юни 2017, 21:26

Млада журналистка взима интервю от дрът банскалия,седнал на мегдано с броеницата.
-Кажи,дядо как мина младостта ви.Как изглеждаше мегдана по ваше време?
-Еее,дъще,като имаше с какво,немаше какво,са има каво,ама нема с какво :a5: :cb8:
Не казвай хоп,преди да скочиш...
Аватар
kosta-s

Мнениеот любо » 12 Юни 2017, 21:34

Аватар
любо
Администратор

Мнениеот магдалена » 12 Юни 2017, 23:38

Един рокер решил да стане фермер. Изтеглил кредит, построил ферма, купил 5 000 кокошки. Останали му 2 лева и се сетил, че за да затвори цикъла (кокошки, яйца, кокошки) му трябвали петли за осеменяване, за които нямал пари. Отишъл на пазара. Петли имало, ама скъпи. Отчаян в края на пазара, видял един петел, разпнат на едно пано, целият омотан с вериги заключени с катинари, а над него табела „Продава се, цена - 1,50 лв."
– Защо е толкова ниска цената? - попитал рокера.
– Слушай момче, този петел е голям еб*ч и сърце не ми дава да го заколя, за това го продавам колкото да не е без пари.
– Супер! Аз имам 5 000 кокошки, идеален е за мен!
– Абе, к'во да ти кажа, тия 5 000 кокошки, нищо не са за него, ама щом го искаш, взимай го.
Направили сделката. Рокерът взел петела и една връзка ключове за катинарите. На тръгване продавачът го посъветвал:
– Когато отключиш и последният катинар, бягай и се скрий някъде, защото в суматохата може и теб да те е*е.
Прибрал се рокерът с петела вкъщи, отключил катинарите и бързо се скрил. Гледа през прозореца и не може да повярва - петела станал, отръскал се и започнал да оправя кокошките по два-три пъти. После прескочил оградата и оправил съседката, която копаела в градината, прехвърлил се и при магарето и така подред, всички животни.
Да, но към 15:00 някъде 15:46 часа, петела едва се придвижил до бунището - разперил крила и паднал.
Втрещен от видяното, рокерът изтичал при петела и започнал да нарежда:
- „Петльо, братко, к'во ти стана, водичка ли искаш, да не си ми за един ден, виж колко кокошки имам"...
Петела отворил едното око и го погледнал с думите:
– Тъпанар, разкарай ми се от главата, че пречиш на лешоядите да кацнат...
Аватар
магдалена
Администратор

Мнениеот любо » 13 Юни 2017, 20:57

Пена, разказва на Кина:
- Седя си вчера, значи вкъщи и посред сериала „Малката булка” - се звъни. Отварям, гледам - един младеж! Ама хубавичък, ама един едричък..
Пита:
- Кире дом ли си е?
Аз отговарям, че го нема. И он тогава ме фрърли на леглото и ме и пак... и пак..., После си замина. Седим си я и си мислим – защо му требеше на тоя убавец Кире? После си думам – убаво, че го немаше, че он щеше да го отнесе!
Аватар
любо
Администратор

Мнениеот магдалена » 14 Юни 2017, 23:53

Вълкът и заека пили водка. Пили, пили и останала една бутилка. Решили да си избиват зъбите. Който избие повече зъби на другия, той ще вземе бутилката.
Засилва се заекът. Бууум! Вълкът пада по гръб.
– Колко?
– Сссест съба..
Засилва се вълкът. Бууум! Заекът пада по гръб, претълкулва се няколко пъти и се фраска в едно дърво.
– Колко?
– Цетили.
– Сто толко малко?
– Стото нема повеце...
Аватар
магдалена
Администратор

Мнениеот paviora » 15 Юни 2017, 11:24

Каква е разликата между слънцето и тъщата -никаква.
-Как така?
И в двете не можеш да гледаш.
Аватар
paviora

ПредишнаСледваща

Назад към Свободна зона